Timisoara Venetia transport persoane Italia

Transport persoane Timisoara Venetia Italia marti si vineri

Timisoara Venetia transport persoane Italia

 

Alex EuroTour,alaturi de mari companii ,efectueaza Transport persoane Timisoara Venetia. Beneficiaza de reduceri  copii intre 2-10 ani.

.

Timisoara Venetia transport persoane

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara

Timisoara Venetia

Autocarele si microbuzele   sunt dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane Timisoara Venetia–  bilet microbuz

Beneficiaza de reduceri la transport persoane Timisoara Italia copii intre 2 si 10 ani ,  .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane la cele mai mici preturi.

Transport persoane Timisoara Venetia cu microbuz

Transport persoane  presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Bilet microbuz catre Venetia din Timisoara

In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

Bilete microbuz Venetia Italia

.Daca iti doresti sa pornesti la drum  si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

.

  PLECARI din Timisoara  spre Venetia

Veneția  este principalul oraș al regiunii Veneto și al Italiei nord-orientale

Plecari din Timisoara spre Venetia cu  microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Timisoara Venetia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Rezervari

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240