Timisoara Verona transport persoane Italia

Transport persoane Timisoara Verona Italia marti si vineri

 

Transport persoane Timisoara Verona Italia

Alex EuroTour,alaturi de mari companii ,efectueaza Transport persoane Timisoara Verona. Beneficiaza de reduceri :, copii intre 2-10 ani, grupuri organizate de  persoane

.Timisoara Verona transport persoane

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara

 

Timisoara Verona

Autocarele si microbuzele   sunt dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane Timisoara Verona–  bilet microbuz

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane sunt incluse 40 kg bagaj.

Transport persoane Timisoara Verona cu microbuz

Transport persoane  presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Bilet microbuz catre Verona din Timisoara

In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

Bilete microbuz Verona Italia

.Daca iti doresti sa pornesti la drum  si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

.

  PLECARI din Timisoara  spre Verona

Verona este un oraș din Italia, din regiunea Veneto. El este capitala provinciei Verona.

Plecari din Timisoara spre Verona cu  microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Timisoara Verona, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Rezervari

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240