Adjud Italia transport persoane

Transport persoane Adjud Italia

0756833674

0762280240

Adjud este un municipiu în județul Vrancea

AlexEuroTour specializata in transportul persoanelor international, cu o vechime pe piata transporturilor, ofera servicii de transport persoane Adjud Italia. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele!

Va multumim ca ne-ati ales! Avem peste 10 ani de experienta in domeniul transportului rutier de persoane. Responsabilitatea face diferenta! Va oferim cele mai bune servicii de transport persoane

Plecari  din Adjud spre  Italia Luni, Marti,Joi si Vineri cu autocarul si microbuzul

Curse autocar Italia-

Luni, Marti,Joi si Vineri

Efectuam curse zilnice catre orice destinatie din Italia rapid si fara intarzieri din aproape orice oras din Romania.

Italia este o tara recunoscuta de catre toti turistii datorita artei si culturii, monumentelor de valoare, sute de biserici dar si de marele Vatican. Are capitala la Roma. Italia insasi inseamna ceva diferit pentru fiecare turist in parte. Pizza, monumente, plaje, orase istorice vechi inspira acel aer de a reveni inca o data.

Daca doriti sa calatoriti intr-un din zilele in care noi avem transport persoane Adjud – Italia, este nevoie doar sa ne sunati pentru a rezerva un loc in autocar. Biletele se pot lua si in ziua plecarii din autocar.

Va propunem sa vizitam impreuna Italia, de aceea va sugeram ca ar fi minunat daca ne-ati contacta pentru realizarea acestui lucru.

Plata biletului la plecare

LA PLECARE

Rezerva bilet  telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.

Plecari spre Italia din Adjud

. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje

Plecari din– Adjud spre Italia

Capitala Italia este orașul Roma

PLECARI –Italia

:ORASE 
– Trieste, Mestre ,Padova .Rovigo, Ferrara ,Bologna ,Prato, Arezzo , Monte Pulciano, Orvieto, Roma , Frosinone, Caserta ,Napoli ,Avellino, Salerno ,Sala Consilina ,Potenza, Cosenza ,Crotone ,Rossano ,Sibari – Acri ,Corigliano ,Schiavonia ,Catanzaro ,Locri ,Rossarno ,Vibo Valentia ,Reggio Calabria ,Vicenza ,Verona .Brescia, Bergamo, Montova, Cremona ,Lodi, Piacenza ,Parma ,Modena ,Regio Emilia ,Alessandria, Pavia ,Milano, Novara ,Vercelli .Asti ,Bra ,Tortona, Lissone ,Torino , :Ravenna, Forli ,Imola ,Rimini, Pessaro ,Ancona, Macerata ,Ascoli ,Piceno, Teramo .Pescara ,Chieti, Foggia, Bari, Matera, Taranto ,Brindisi ,Lecce ,Manduria,lecce

.GENOVA-LA SPEZIA-AULLA-LUCA-PISA-LIVORNO

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

. Informatii vamale puteti obtine la sediile agentiilor firmei .

In pretul biletului sunt incluse 2 valize (impreuna maxim 50 Kg) si bagajul de mana (5 Kg). Bagajele in plus vor fi taxate suplimentar.

Firma nu-si asuma raspunderea pentru eventualele disparitii, deteriorari, inlocuiri ale bagajelor (inclusiv raspunderea vamala) sau pentru lucrurile uitate in autocar

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

.Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Italia  este un stat, aflat în Europa de sud.

Rezervari

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240 si pe http://www.alexeurotour.ro

 

Transport persoane Adjud Italia

 

RUTA 1RUTA 2RUTA 3RUTA 4
StatieOraStatieOraStatieOraStatieOra
BRAILA – GARA05.30FOCSANI-DEDEMAN08.00BOTOSANI – O.M.V.9.30TOPLITA – FAST FOOD16.30
GALATI – MCDONALDS06.00MARASESTI – MASOLEU08.30SUCEAVA – METRO10.30REGHIN – LUKOIL18.00
TECUCI – HOTEL TURIST07.00ADJUD – GARA09.00FALTICENI – AUTOGARA11.15TARGU MURES – VOIAJOR18.30
BIRLAD – GARA08.00ONESTI – AUTOGARA10.00PASCANI – PETROM12.00LUDUS – AUTOGARA19.00
HUSI – GARA08.30BACAU – AUTOGARA11.00TARGU NEAMT – AUTOGARA13.00TURDA – GARA19.45
VASLUI – LIDL09.00ROMAN – GARA11.45CLUJ – O.M.V. MANASTUR21.00
IASI – EUROTRANS10.00PIATRA NEAMT – CEAHLAU12.15ALESD – CENTRU22.00
ORADEA – GARA23.00