Alexandria Italia transport persoane

   Transport persoane Alexandria Italia

        0762280240  0756833674

Statia de plecare din centru de langa biserica ora 5.00. marti si vineri.

AlexEuroTour, efectueaza transport persoane Alexandria Italia la cele mai rezonabile preturi.
⭐ Pentru ca punem accent pe siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispozitie curse internationale regulate din ALEXANDRIA cu destinatia ITALIA realizate cu autocare moderne si fiabile, conduse de catre soferi profesionisti in acest domeniu. Mai mult de atat, avantajul de a alege sa calatoriti cu noi este acela ca pretul unui bilet de calatorie cu autocarul pe ruta ALEXANDRIA – ITALIA este mult mai avantajos comparativ cu oricare alt mijloc de transport.

Alexandria Italia transport persoane

 

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastiulor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Conditii excelente de transport persoane catre: Germania, Austria, Olanda si Belgia Preturile pentru transport sunt cele mai bune pe care le poti gasi in Romania. Suna si convinge-te!

Plecari autocare Alexandria Italia: Avem plecari marti si vineri din Alexandria spre Italia! Italia se, afla în Europa de sud

Cand pot beneficia de reduceri la bilete autocar Alexandria Italia. AlexEuroTour are oferte de reduceri la transport persoane spre Italia cu autocarul, stai conectat pe site-ul nostru si fii pe faza!Transport persoane Alexandria Italia

 

Alexandria Italia

transport persoane Alexandria Italia in fiecare marti vineri 

Reduceri bilete autocar:Alexandria Italia

Se aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat,

Calatorind alaturi de agentia noastra de transport persoane in strainatate, aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la maxim 45 de kg in mod gratuit. Nu in ultimul rand, puteti beneficia si de o masa calda pe traseu si cafea incluse in pretul biletului. Dorim sa oferim clientilor nostri o experienta incantatoare, sigura si confortabila

Cum pot ajunge in Italia cu microbuzul?

Este nevoie doar sa apelezi agentiile noastre si sa-ti programezi rezervarea  din timp. Iar responsabilitatea noastra este sa te ducem in siguranta si confort in Italia!

Puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

In ziua anterioara plecarii, dispecerii nostri vor suna toti pasagerii care urmeaza sa fie imbarcati in ziua urmatoare si vor reveni si cu alte precizari, care sa evite timpii de asteptare a masinii pentru imbarcare.

PLECARI din Alexandria catre Italia in urmatoarele orase:

1 :ORASE 
– Padova – Udine-Trieste-Mestre – Bologna  –Brescia -Verona – Brescia – Bergamo  – Milano – Asti –– Torino-Alessandria-Casale Monferato

 2 :ORASE 

Forli-Rimini-Roma-Bologna-Ancona-Civitanova-San Benedeto-Pescara-Avezzano–Piacenza-Tortona

Pot face rezervari Alexandria Italia telefonic inclusiv din  Italia?

Da! – Punem la dispozitie inclusiv numere de telefon pentru rezervarea din Italia, pentru ca tu sa ai parte de costuri reduse!

Rezervari

Pentru mai multe detalii privind calatoria catre Alexandria Italia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

 • IMPORTANT

  Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

  Masuri de protectie pentru calatori

  Daca totusi sunteti nevoiti sa calatoriti, este deosebit de important sa urmati pasii de mai jos pentru a va reduce sansele de imbolnavire cu infectia COVID-19:

  • Evitati contactul cu persoanele bolnave.
  • Incercati sa pastrati distanta de cel putin 1 m fata de alte persoane.
  • Evitati sa va atingeti ochii, nasul sau gura cu mainile murdare.
  • Spalati-va des pe maini cu apa si sapun timp de cel putin 20 de secunde sau utilizati un produs de dezinfectare pe baza de alcool care contine cel putin 70% alcool. Sapunul si apa trebuie utilizate daca mainile sunt vizibil murdare.
  • Este deosebit de important sa va spalati pe maini inainte si dupa ce mergeti la toaleta, inainte de masa si dupa ce tusiti, stranutati sau va suflati nasul.

Puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

0762280240 0756833674