Transport persoane Bacau-Pordenone-Italia

Transport persoane Bacau-Pordenone

Alex EuroTour,alaturi de mari companii de transport,efectueaza curse, pe ruta Romania-Italia,in zilele de,marti si vineri,cu retur, joi si duminica.

Transport persoane Bacau-Pordenone
Transport persoane Bacau-Pordenone

Italia ste un stat unitarrepublică parlamentară, aflat în Europa de sud

Bacau-Pordenone-Italia

Italia este inpartita in 20 de regiuni( Abruzzo, Valle d ‘Aosta, Puglia, Basilicata, Emilia-Romagna, Friuli-Venezia Giulia, Calabria, Campania, Lazio, Liguria, Lombardia, Marche, Molise, Piemonte, Sardegna, Sicilia, Toscana, Veneto, Trentino-Alto Adige, Umbria. Primele orase ca marime sunt: Milano, Roma; Napoli; Torino, Bari, Palermo, Brescia, Salerno, Catania, Bergamo

CURSE  AUTOCAR Bacau-Pordenone

Aveti  oportunitatea   unei  calatori placute si sigure pe toate traseele din  ITALIA  . Efectuam CURSE  AUTOCAR  in zilele de  Marti,Joi si   Vineri .

La noi aveti  cele  mai accesibile  preturi , preturile  difera in functie de zile si de destinatie   in care se efectueaza  plecarea  iar  pretul  incepe de la 80 euro .Va  punem la dispozitie autocare si microbuze  moderne  dotate cu conditiile necesare transportului  adecvat.

TRANSPORT  PERSOANE    

Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Ve-ti fi placut surprinsi ca puteti achita contravaloarea biletului in autocar in ziua cand plecati, daca aveti facuta in prealabil rezervarea telefonic. Pretul biletului variaza in functie de traseu si oras , noi circuland pe mai multe trasee in Italia, de la 90 € si pana la 110 €.

REZERVARI

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  Italia sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane

transport persoane  Italia

Beneficiati de reduceri :la biletele dus-intors, copii intre 2-10 ani, grupuri mai mari de 4 persoane In pretul biletului,este inclus transportul unui bagaj de 40kg .

RELATII

 

privind traseul in Romania,statiile de imbarcare,orele de plecare,

precum si traseul parcurs in Italia,le obtineti la numerele de telefon: 0762280240 0756833674 0332566255 si pe site-ul: www.alexeurotour.ro Va asteptam pentru rezervari!