Beclean Italia transport persoane

Transport persoane Beclean Italia

AlexEuroTour va ofera servicii de transport persoane Beclean Italia la preturi rezonabile. Plecarile noastre sunt in patru zile pe saptamana din orasul   dumneavoastra si va asiguram o calatorie frumoasa alaturi de cei mai minunati si experimentati soferi.

Va vor oferi informatii, precizari pe tot parcursul calatoriei dumneavoastra si va vor ajuta si cu un apel telefonic in caz ca aveti nevoie sa vorbiti cu cei care va asteapta. Dorim ca de ambele parti calatoria sa fie usoara si in siguranta.

Beclean Italia transport persoane

Program plecari – autocare si microbuze transport persoane Beclean Italia

Transport persoane Italia Beclean

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Curse Beclean Italia cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Italia persoanele se preiau de la gara si se transporta rapid in siguranta si confort in Beclean

Pretul biletului Beclean Italia il aflati sunand la numerele afisate.

AlexEuroTour aplica reduceri de 10% pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat si-20% pentru copiii 1-10ani.

Transport persoane Beclean Italia – Curse autocar

Oferim servicii de transport international Beclean Italia de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente, la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi

Transport cu microbuze Beclean Italia

Curse regulate de transport persoane , cu bilete ieftine.

Curse microbuz Beclean Italia

Cele doua curse de transport persoane Beclean Italia , puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

Bilet microbuz Beclean Italia

Se admit GRATUIT la fiecare bilet Beclean Italia bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

Pretul unei calatorii 100 de persoana  . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. .Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

De ce noi?

– Transport persoane  este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.

– Te informam de toata documentatia necesara .

– Siguranta si confort la transport persoane Beclean Italia.

-Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii

Beclean Italia

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

. Informatii vamale puteti obtine la sediile agentiilor firmei .

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Beclean Italia

Plecari din Beclean catre Italia cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare luni,joi, marti si vineri Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.

PLECARI – Beclean Italia

Capitala Italia este orașul Roma

1 :ORASE marti si vineri
– Padova – Udine-Trieste-Mestre – Bologna – Roma-Verona  – Bergamo  – Milano – Novara – Vercelli Asti –– Torino-Alessandria-Casale Monferato

 3 :ORASE vineri

Forli-Rimini-Brescia-Bologna-Ancona-Civitanova-San Benedeto-Pescara-Avezzano–Piacenza-Tortona

.Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Rezervari

0756-833-674

0762-280-240