Botosani-Ancona transport persoane

Alex EuroTour,alaturi de mari companii efectueaza,transport persoane Botosani-Ancona-Italia,in zilele de,marti si joi,cu retur, joi si duminica. Beneficiati de reduceri :la biletele dus-intors, copii intre 2-10 ani, grupuri mai mari de 4 persoane In pretul biletului,este inclus transportul unui bagaj de 40kg

Curse autocar / microbuz Botosani-Ancona – LUNI Marti si Joi cu retur Joi si Duminica

Curse rapide Botosani-Ancona

 

Transport persoane Botosani-Ancona
Transport persoane Botosani-Ancona

Preturi promotionale!!!

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Botosani-Ancona cu plecare in fiecare zi atat tur cat si retur,

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Botosani-Ancona

Ancona este un oraș-port și comună din , regiunea Marche, Italia, la Marea Adriatică.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

Reduceri si avantaje pentru transport persoane

. RELATII privind traseul in Romania,statiile de imbarcare,orele de plecare,precum si traseul parcurs in Italia,le obtineti la numerele de telefon: 0762280240/ 0756833674/ si pe site-ul: www.alexeurotour.ro Va asteptam pentru rezervari!

..