Orastie Italia transport persoane

Transport persoane Orastie Italia

0756833674   0762280240

AlexEuroTour specializata in transportul persoanelor international, cu o vechime pe piata transporturilor, ofera servicii de transport persoane Orastie Italia.

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastiulor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

!Plecari  din Orastie spre  Italia-marti si vineri  cu autocarul si microbuzul

Curse autocar Italia-Marti si Vineri

Pretul biletului pentru Orastie Italia

.Este nevoie doar sa apelezi agentiile noastre si sa-ti programezi rezervarea  din timp. Iar responsabilitatea noastra este sa te ducem in siguranta si confort in Italia!

Plecari spre Italia din Orastie

Pretul unei calatorii 100 euro de persoana . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje

PLECARI din– Orastie spre Italia

Capitala Italia este orașul Roma

 1 :ORASE marti si vineri
– Padova –Trieste-Mestre- Udine – Bologna  –Verona – Brescia – Bergamo  – Milano – Asti –– Torino-Alessandria-Casale Monferato

 2 :ORASE vineri
Forli – Rimini –Ancona –Roma– Pescara –Civitanova-San Benedetto-Sulmona-Celano-Avezzano

.Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .Italia  este un stat unitar,

Plata biletului la plecare

LA PLECARE

Rezerva bilet online sau telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Rezervari

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240 si pe http://www.alexeurotour.ro