Pitesti Italia transport persoane

Transport persoane Pitesti Italia

0756833674   0762280240

Cuneo-Savona-Albena-Sanremo-nou!!!!!-vineri

PLECARI DIN ROMANIA- vineri

PLECARI DIN ITALIA-,duminica

AlexEuroTour asigura transport persoane Pitesti Italia  cu autocarul si microbuzulNOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Rezerva bilet  telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Transport persoane Pitesti Italia

Reduceri si avantaje pentru transport persoane

Plecari  din Pitesti spre  Italia-vineri  cu autocarul si microbuzul

Curse autocar Italia- Vineri

In pretul biletului aveti inclus de asemenea bagaj de pana la 40kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina),...Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

PLECARI –Italia

:ORASE 
– Padova- Udine–Mestre Ferrara-Venetia–Padova-Verona-Bergamo-Alessandria-Milano-Torino- Casale Monferato-Asti-Brescia-Napoli-Piacenza-Tortona

:ORASE 

-Bologna-Roma-Forli-Rimini-Cesena-Imola-Ancona-Civitanova-San Benedeto-Pescara-Avezzano

Cum se poate calatori spre Italia

1.Rezerva biletul gratuit la numarul afisat

Rezerva biletul pe cursa de microbuz sau autocar cu destinatia Italia comunicandu-ne denumirea localitatii(codul postal), numarul de telefon personal, nume si prenume.

2 Confirma

Veti fi contactat telefonic de catre dispecerat sau de catre sofer cu o zi inaintea plecari pentru a confirma plecarea si in acelasi timp fiindu-va furnizate toate detaliile legate de locul si ora imbarcarii, numarul soferului precum si date legate de masina de transport

3.Achita biletul

Ai posibilitatea de a achita biletul de calatorie online -la urcarea in microbuz/autocar , la sofer  prin transfer bancar.

Italia  este un stat unitar,

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane  Italia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

0762280240

 0756833674

Rezervari

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise..