Pitesti Italia transport persoane

Transport persoane Pitesti Italia

marti-vineri

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane Pitesti Italia  cu autocarul si microbuzul

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Conditii excelente de transport persoane si catre: Germania, Austria, Olanda si Belgia Preturile pentru transport sunt cele mai bune pe care le poti gasi in Romania. Suna si convinge-te!

Reduceri si avantaje pentru transport persoane

Plecari  din Pitesti spre  Italia-marti si vineri  cu autocarul si microbuzul

Curse autocar Italia-Marti si Vineri

Pretul biletului pentru Pitesti Italia

Pretul unei calatorii  100 euro de persoana.

. In pretul biletului aveti inclus de asemenea bagaj de pana la 40kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina),...Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

PLECARI –Italia

:ORASE 
– Padova- Udine–Mestre Ferrara-Venetia–Padova-Verona-Bergamo-Alessandria-Milano-Torino- Casale Monferato-Asti-Brescia-Napoli-Piacenza-Tortona

:ORASE 

-Bologna-Roma-Forli-Rimini-Cesena-Imola-Ancona-Civitanova-San Benedeto-Pescara-Avezzano

Program plecari – autocare si microbuze transport persoane Pitesti Italia

Transport persoane Pitesti Italia

Rezerva bilet  telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.lui   sunt incluse 40 kg bagaj.

Italia  este un stat unitar,

  • IMPORTANT

    Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane  Italia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

0762280240

 0756833674

Rezervari

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise..