Ramnicu Sarat Sicilia transport persoane Italia

Transport persoane Ramnicu Sarat Sicilia Italia

Transport persoane Ramnicu Sarat Sicilia

Alex EuroTour,alaturi de mari companii de transport,efectueaza curse, pe ruta Ramnicu Sarat Sicilia. .Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.Autocarele si microbuzele pt  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

 

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Sicilia

.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Ramnicu Sarat Sicilia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului  sunt incluse 40 kg bagaj.

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Daca iti doresti sa pornesti la drum  si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane  cu plecare  in fiecare marti si joi

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

 

SOSIRI SI PLECARI  in /din

 Orașe-Palermo,Catania,Agrigento,Caltanissetta,,Mesina,Ragusa,Siracusa,Trapani.Taormina,.Ragusa,Cefalu,Enna,

Mazzaro,Millazo,Barcelona,ST.Agatha,Brolo,Pati.Enna.Sicilia este una dintre regiunile autonome ale Italieiși cea mai mare insula din Marea Mediterană.

 

Va asteptam pentru rezervari! la numerele de telefon 0756833674/0762280240