Roman Italia transport persoane

Transport  persoane Roman Italia

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Roman Italia / Italia Roman.

Vă asigurăm că,am luat toate măsurile necesare pentru respectarea normelor și recomandărilor autorităților privind măsurile de protecție necesare pe parcursul călătoriei.

 

Plecarile pt cursa Roman Italia sunt de la  Gara  11:30.

Curse autocar Roman Italia

Oferim servicii de Transport persoane  Italia in conditii deosebite si la preturi excelente!

Italia, oficial Republica italiană, este un stat unitar, republică parlamentară, aflat în Europa de sud.

ALTE INFORMATII UTILE:

Siguranța dvs. cât și a personalului de la bordul autocarelor rămâne prioritatea noastră! Vă asigurăm că,am luat toate măsurile necesare pentru respectarea normelor și recomandărilor autorităților privind măsurile de protecție necesare pe parcursul călătoriei.

Autocarele sunt igienizate înainte de fiecare cursă;
Purtarea măștii de protecție la îmbarcare și pe tot parcursul călătoriei este obligatorie;
Autocarele sunt dotate cu dispensere cu dezinfectant, iar pasagerii trebuie să se dezinfecteze la urcarea în autocar, dar și după fiecare pauză;
La îmbarcare/debarcare, pasagerii vor respecta o distanță minimă de 1 m unul de celălalt.
Spațiul conducătorului va fi izolat sau primul rând de scaune va fi păstra liber;
Accesul și coborârea din autocar se vor face pe uși separate.

Curse microbuz Roman Italia

Curse dus-intors, cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

Opririle intre statii/orase sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera o masa calda si debarcare direct la adresa.

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU seaccepta plata la destinatie

Pentru transportul bagajelor, greutatea maxima acceptata inclusa in pret este de 50 de Kg tur si 45 de Kg retur. Ce este peste aceasta greutate pe linia de transport se taxeaza cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar.

Italia ste un stat unitarrepublică parlamentară, aflat în Eyropa de sud

Italia este inpartita in 20 de regiuni( Abruzzo, Valle d ‘Aosta, Puglia, Basilicata, Emilia-Romagna, Friuli-Venezia Giulia, Calabria, Campania, Lazio, Liguria, Lombardia, Marche, Molise, Piemonte, Sardegna, Sicilia, Toscana, Veneto, Trentino-Alto Adige, Umbria. Primele orase ca marime sunt: Milano, Roma; Napoli; Torino, Bari, Palermo, Brescia, Salerno, Catania, Bergamo

Aveti  oportunitatea   unei  calatori placute si sigure pe toate traseele din  ITALIA  . Efectuam CURSE  AUTOCAR  ROMAN  – ITALIA  in zilele de luni, Marti,Joi si   Vineri .

La noi aveti  cele  mai accesibile  preturi , preturile  difera in functie de zile si de destinatie   in care se efectueaza  plecarea  iar  pretul e 100 e

Va  punem la dispozitie autocare si microbuze  moderne  dotate cu conditiile necesare transportului  adecvat.

Efectuam  TRANSPORT  PERSOANE  ROMAN  – ITALIA  SI  ITALIA  – ROMAN   in  toate  orasele

Transport  persoane Roman Italia  – Roman Italia

 1 :ORASE
TriesteMestrePadova UdineRovigoFerraraBolognaPratoArezzo – – Monte PulcianoOrvietoRomaFrosinoneCasertaNapoli Avellino Salerno– Sala Consilina– Potenza- Crotone – Rossano– Sibari– Acri – Corigliano– Schiavonia–Catanzaro–Locri– Rosarno–Vibo Valencia–Reggio Calabria

 2 :
Vicenza–Verona– Brescia– Bergamo– MantovaCremona LodiPiacenzaParmaModenaRegio Emilia    – AlessandriaPaviaMilanoNovara Vercelli AstiBraTortona LissoneTorino

 3 :
Ravenna Forli ImolaRiminiPessaroAnconaMacerata Ascoli Piceno Teramo PescaraChieti FoggiaBariMatera TarantoBrindisiLecceManduria

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport

– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

. Informatii vamale puteti obtine la sediile agentiilor firmei .

Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Imbarcarea din Roman pentru transport Roman Italia este din fata garii, iar ora de plecare este 11.45 , traseul fiind : Roman, Targu Neamt, Reghin, Toplita, Cluj Napoca, Oradea, iesirea din tara fiind pe la vama Bors.

Pentru rezervari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari