Roman Bari transport persoane Italia

Transport persoane Roman Bari Italia

0756833674   0762280240

PLECARI DIN ROMANIA-Miercuri sambata

PLECARI DIN ITALIA-Marti,sambata,duminica

Transport persoane Roman Bari Italia

–NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Italia este o tara plina de posibilitati. Romanii din toate colturile tarii calatoresc aici fie in interes de serviciu fie in scop turistic

Transport persoane Roman Bari ItaliaCurse autocar Roman Bari Italia–

 

Transportul in fiecare zi de Miercuri sambata

Situat pe coasta Adriaticii, orașul Bari este capitala regiunii italiene Apulia și a provinciei Bari

LA PLECARE

Rezerva bilet  telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Curse rapide Roman Bari Italia

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt  dotate cu aer conditionat webasto, sacaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse microbuz Roman Bari Italia

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Roman Bari cu plecare in fiecare Miercuri sambata

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Roman Bari Italia

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240   0756833674