Roman Padova transport persoane Italia

Transport persoane Roman Padova Italia 

Transport persoane Roman Padova Italia

– Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Roman Trieste Italia 

Curse autocar  Roman Padova Italia– Transportul se face in fiecare zi de Marti  Joi Vineri.

Padova (în italiană Padua) este unul din cele mai vechi orașe ale Italiei. și este situat în regiunea Veneto din nordul Italiei.  pe râul Bacchiglione, la marginea câmpiei Padului, la 40 km vest de Veneția și 29 km sud-est de Vicenza.

Curse rapide Roman Padova Italia

Pretul unei calatorii este intre 80-100 euro de persoana ,preturile variind in functie de numarul de locuri ,ziua de plecare, perioada calatoriei. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, sacaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse microbuz  Roman Padova Italia

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Roman Padova cu plecare in fiecare marti si joi

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Roman Padova Italia

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240    0756833674