Roman Piacenza transport persoane Italia

Transport persoane Roman Piacenza Italia

Transport persoane Roman Piacenza Italia

– Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Roman Piacenza Italia

Curse autocar Roman Piacenza Italia–

Transportul in fiecare zi de Marti,Joi

Piacenza  este un oraș situat în partea de nord a Italiei, în regiunea Emilia-Romagna, pe malul drept la fluviului Pad, capitală a provinciei Piacenza.

Curse rapide Roman Piacenza Italia

Pretul unei calatorii este intre 80-100 euro de persoana ,preturile variind in functie de numarul de locuri si perioada calatoriei. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, sacaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse microbuz Roman Piacenza Italia

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Roman Piacenza cu plecare in fiecare marti si joi

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Roman Piacenza Italia

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240    0756833674