Roman Tortona transport persoane Italia

Transport persoane Roman Tortona Italia

Transport persoane Roman Tortona Italia

– Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Roman Tortona Italia

Curse autocar Roman Tortona Italia–

Transportul in fiecare zi de Marti,Joi,

Tortona este o comună din provincia Alessandria, Italia

Curse rapide Roman Tortona Italia

Pretul unei calatorii este intre 80-100 euro de persoana ,preturile variind in functie de numarul de locuri si perioada calatoriei. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, sacaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse microbuz Roman Tortona Italia

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Roman Tortona cu plecare in fiecare marti . joi.

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Roman Tortona Italia

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuro

 

Tour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240   0756833674