Tulcea Italia transport persoane cu microbuz

Transport persoane Tulcea Italia 

0756833674   0762280240

-Cuneo-Savona-Albena-Sanremo-nou!!!!!-vineri

PLECARI DIN ROMANIA- vineri

PLECARI DIN ITALIA-duminica

TulceaTulcea agențieCasa Sindicatelor vis-a-vis de piața veche

AlexEuroTour va  ofera servicii de transport persoane  Italia la preturi rezonabile.

Cand te  pregatesti pentru o destinatie de vacanta, o calatorie in vizita la prieteni sau mergi la locul tau de munca, oriunde in Europa  sau daca ai nevoie de o firma de transport persoane din Tulcea Italia, poti apela la noi deoarece am introdus serviciul special de calatorie in regim la adresa si ce poate fi mai relaxant decat sa fii preluat din fata casei tale si dus pana la destinatie.

Transport persoane Tulcea Italia

Program plecari – autocare si microbuze transport persoane Tulcea Italia

Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

In aceasta pagina sunt afisate informatii generale despre conditiile in care se va desfasura calatoria. . Nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari sau nelamuriri.

Pretul biletului Tulcea Italia il aflati sunand la numerele afisate.

AlexEuroTour aplica reduceri  de 10%  pentru copiii 2-10ani.

Dispecerat rezervari 

Pentru detalii și prețul călătoriei, va rugam sa apelați telefonic dispeceratul de rezervări pasageri. In prețul călătoriei, este inclus și bagajul de 50 kg. precum și o masa la un restaurant din Romania. Orele de îmbarcare-debarcare sunt aproximative, în funcție de trafic,

Curse microbuz Tulcea Italia

Cursele de  Italia , puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

ALTE INFORMATII UTILE:

Siguranța dvs. cât și a personalului de la bordul autocarelor rămâne prioritatea noastră! Vă asigurăm că,am luat toate măsurile necesare pentru respectarea normelor și recomandărilor autorităților privind măsurile de protecție necesare pe parcursul călătoriei.

Tulcea Italia

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Tulcea Italia

Plecari din Tulcea catre Italia cu autocarul sau microbuzul Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.

 PLECARI –Italia

:ORASE 
– Padova- Udine–Mestre Ferrara-Venetia–Padova-Verona-Bergamo-Alessandria-Milano-Torino- Casale Monferato-Asti-Brescia-Napoli-Piacenza-Tortona

:ORASE 

-Bologna-Roma-Forli-Rimini-Cesena-Imola-Ancona-Civitanova-San Benedeto-Pescara-Avezzano

.Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane  Italia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

 Rezervari

0756-833-674

0762-280-240