Vaslui Trieste transport persoane Romania Italia

Transport persoane Vaslui Trieste Luni si Joi cu retur Joi si Duminica

Vaslui  este municipiul de reședință al județului cu același numeMoldovaRomânia, format din localitățile componente BahnariBrodocMoara GrecilorRediu, Vaslui (reședința) și Viișoara. Se află în estul României, aproape de frontiera cu Republica Moldova.

Transport persoane Vaslui Trieste

Transport persoane Vaslui Trieste – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / microbuz Vaslui TriesteMarti si Joi cu retur Joi si Duminica

Curse rapide Vaslui Trieste

Pretul unei calatorii catre Italia incepe de la 80 euro de persoana pana la destinatia dorita. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din maimulte orase din tara noastra, 2. Oferim transport persoane Vaslui Trieste cu plecare in fiecare zi atat tur cat si retur,

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Vaslui Trieste

Triest  este un oraș în nord-estul Italiei, capitală a regiunii Friuli-Venezia Giulia și a provinciei Trieste.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

Telefon Rezervari

0762280240   0756833674