Tulcea Torino transport persoane

Transport persoane Tulcea Torino 

0762280240 /0756833674

Transport persoane Tulcea Torino – Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Curse autocar / microbuz  – Marti -vineri si retur  Joi- Duminica

Curse rapide Tulcea Torino

Transport persoane Torino 

. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani , iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pret sunt incluse 50 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

. Informatii vamale puteti obtine la sediile agentiilor firmei .

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra, 2. Oferim transport persoane Tulcea Torino cu plecare in fiecareMarti -vineri si retur  Joi- Duminica

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Tulcea Torino

Torino este un important oraș industrial în nord-vestul Italiei.  Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

  • IMPORTANT

    Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240 /0756833674