Bacau Norvegia transport persoane

 

Bacau Norvegia transport persoane

Bacau Norvegia transport persoane   de la – Autogara  BACAU-BISTRITA – 9:00

Autocarele  noastre efectueaza saptamanal curse de transport persoane Bacau Norvegia.

Transportul de  persoane este efectuat de o echipa de specialisti in activitatea de transport persoane, cursele de autocar se desfasoara in deplina siguranta si confort pentru calatori, autocare sunt dotate cu aer conditonat, sistem audio video, toaleta, scaune rabatabile pentru o calatorie cat mai confortabila pentru clientii nostrii. AlexEurotour in colaborare cu alte mari firme de  transport efectueaza curse saptamanala in Norvegia

Transport persoane Bacau Norvegia

 

 Bacau Norvegia:

Aplicam reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane .Transport persoane si retur prin Alex Euro Tour cu autocare si microbuze  moderne si la cele mai bune preturi din Romania. In pretul biletului este inclus si bagajul calatorului pana la greutatea de 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului precum si bagajul de mana care poate fi luat de calator in interiorul autocarului.

Transport persoane spre Norvegia din Bacau cu autocarele noastre trebuie sa fie efectuat intr-un mod profesionist si cat mai placut si eficent pentru clientii nostri.

Detinem autocare moderne pentru transportul persoanelor pe ruta Bacau Norvegia

 

Bilete autocar  din Bacau spre Norvegia Se poate rezerva  telefonic.

Contactati-ne pentru rezervare bilete autocar .
Transport persoane Romania Norvegia rapid si eficent, rezerva bilet autocar cu noi,!

Curse Autocar de la Bacau  catre Norvegia rapid, simplu si in siguranta!

Bilete autocar Bacau Oslo

 

Plecari autocare Bacau Norvegia: In fiecare saptamana din aproape toate marile orase ale tarii

.                        Calatoreste in Norvegia cu placere!

 

Pret  bilet autocar Bacau Norvegia

Norvegia  este un stat în Europa de Nord, situat în vestul Peninsulei Scandinave, între Oceanul Atlantic(Marea Nordului), Oceanul Arctic (Marea Barents și Marea Norvegiei), Federația Rusă, Finlanda și Suedia. Este divizat in 19 districte (fylke).

Orașe principale ale Norvegiei sunt: Oslo (capitală statului), Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Drammen, Skien, Tromsø și Molde

Rezervari