Transport persoane Adjud Norvegia

 

Transport persoane Adjud Norvegia

Transport persoane Adjud Norvegia si retur prin AlexEuro Tour cu autocare moderne.Autocarele  noastre efectueaza saptamanal curse de transport persoane Gura Humorului Norvegia.

Transport persoane Adjud Norvegia este efectuat de o echipa de specialisti in activitatea de transport persoane, cursele de autocar se desfasoara in deplina siguranta si confort pentru calatori, autocare sunt dotate cu aer conditonat, sistem audio video, toaleta, scaune rabatabile pentru o calatorie cat mai confortabila pentru clientii nostrii.

Transport persoane Adjud Norvegia
Transport persoane Adjud Norvegia

 0332-566-255/ 0756-833-674/ 0762-280-240

Reduceri bilete autocar Adjud Norvegia:

Aplicam reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane . Transport persoane si retur prin Alex Euro Tour cu autocare si microbuze  moderne si la cele mai bune preturi din Romania

 

Servicii Gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul calatorului pana la greutatea de 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului precum si bagajul de mana care poate fi luat de calator in interiorul autocarului.

Transport persoane Romania Norvegia cu autocarele noastre trebuie sa fie efectuat intr-un mod profesionist si cat mai placut si eficent pentru clientii nostri.

Detinem autocare moderne pentru transportul persoanelor pe ruta Romania-Norvegia

Bilete autocar Adjud Norvegia: Se poate rezerva  telefonic.

Contactati-ne pentru rezervare bilete autocar Romania-Norvegia.
Transport persoane  Norvegia rapid si eficent, rezerva bilet autocar cu noi,!

Curse Autocar Norvegia rapid, simplu si in siguranta!transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi din Romania

 

Plecari autocare   Norvegia: In fiecare saptamana din aproape toate marile orase ale tarii

.Avem oferte pentru Transport persoane Adjud Norvegia

Pret  bilet autocar Romania-Norvegia
Norvegia  este un stat în Europa de Nord, situat în vestul Peninsulei Scandinave, între Oceanul Atlantic(Marea Nordului), Oceanul Arctic (Marea Barents și Marea Norvegiei), Federația Rusă, Finlanda și Suedia. Este divizat in 19 districte (fylke).
Orașe principale ale Norvegiei sunt: Oslo (capitală statului), Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Drammen, Skien, Tromsø și Molde

Rezervari

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Calatoreste in Norvegia cu placere!

Rezervari