Arad Augsburg transport persoane

Transport persoane Arad Augsburg la adresa si retur

0762280240    0756833674

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

AlexEuroTour va  ofera servicii de transport persoane Arad Augsburg la preturi rezonabile. Majoritatea calatorilor apeleaza la serviciile noastre de transport persoane Arad Augsburg pentru a ajunge la destinatia dorita intr-un timp relativ scurt la preturi avantajoase.

Transport persoane Arad Augsburg

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Program plecari – autocare si microbuze Arad – Augsburg

Transport persoane Augsburg Arad de la domiciliu cu plecari zilnice

Dorinta noastra este sa aveti o excursie cat mai confortabila si in siguranta. Astfel pentru  siguranta si confortul autobuzele si microbuzele sunt dotate cuaer conditionat, spatiu pentru odihna, scaune rabatabile, wifi si caldura.

Puteti sa economisiti astfel foarte multi bani pe care sa ii investiti in alte scopuri (pentru placerea personala, familie, prieteni).   O alta modalitate de economisire este faptul ca nu cheltuiti bani in plus cutransferul. Organizam transportul de la adresa clientului la cea de destinatie. Astfel nu cheltuiti bani cutransferul si nu mai pierdeti timp pretios asteptand autobuze de legatura.   Practic nu mai e nevoie sa va deplasati cubagaje foarte mari prin mijloace de transport in comun, sa cheltuiti prea multi bani extra pe taxiuri, sa inghesuiti bagajele in locurile mici puse la dispozitie in trenuri.

Transport persoane Arad Romania

Program autocare si microbuze Arad Augsburg: zilnic

Bilet autocar/microbuz –Arad Augsburg si Augsburg Arad cu plecare in fiecare zi la adresa

 

Pretul biletului Arad Augsburg si retur incepe de la 120 euro persoana

AlexEuroTour aplica reduceri  de 10% pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat si-20%  pentru copiii 1-10ani.

Transport persoane Arad Augsburg– Curse autocar

Oferim servicii de transport international  ROMANIA  GERMANIA  de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente, la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi.

Pentru muncitorii care merg la munca in Germania, oferim dus-intors transport pana la locul de munca al angajatorului german.  Indiferent care este scopul calatoriei dumneavoastra, respectiv data plecarii rezervarile biletelor de autocar se pot face doar telefonic la numerele afisate.

 

Transport cu microbuze  Arad – Augsburg zilnic

 si catre urmatoarele destinatii:, Regensburg, Nurnberg, Wurzburg, Frankfurt, Koln, Dusseldorf, Duisburg, Essen, Dortmund, Munhen, Augsburg, Ulm, Stuttgart, Mannheim, Mainz, Wiesbaden, Koblenz, Bonn, Duren – dar si din catre alte localitati decat cele enumerate .

 Cursa regulata de transport persoane Arad – Augsburg cu plecari zilnice atat din tara cat si din afara, cu Bilete ieftine.

Curse microbuz Arad –Augsburg

Cele doua curse de transport persoane Arad – Augsburg si Augsburg– Arad, puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

De ce noi?

– Transport persoane Arad Augsburg si Augsburg Arad este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.

– Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Germania si Germania Romania .

– Siguranta si confort la transport persoane Arad Augsburg si Augsburg Arad.

Gratuit toti pasagerii beneficiaza de o masa in Ungaria,

Arad Augsburg

Republica Federală Germania (în germană Bundesrepublik Deutschland ,acronim RFG, colocvial, Germania, este un stat în Europa Centrală.

Passau -Paderburn–Adorf-Bayreuth  Regensburg-Wuppertal -– Nurnberg – Wurzburg – Schweinfurt – Bad Kissingen – Bad Neudstadt – Fulda –Krefeld-– Alsfeld – Eschwege– Kassel  -Kamen-Kempen- -Warburg – Gottingen – Celle–Cottbus-Cuxhaven-Dohna-Dulmen-Duren- Verden – Hamburg – Bremen – Oldenburg – Pegnitz – Hof –Hannover-Solingen-Baden Baden- Bergen-Plauen – Jena –Rothenburg-Schwerin- Chemnitz – Dresden – Leipzig –Landshut-Ludwigshafen– Halle -Hagen-– Magdenburg – Mansfeld-Postdam – Berlin Munchen– Ulm – Stuttgart – Karlsruhe – Mannheim – Mainz – Moers-Wiesbaden – Bonn Koln – Dusseldorf – Dortmund – Aachen–Augsburg-Bamberg–Bielefeld–Bruchsal–Deggendorf–Erfurt–Frakenthal–Furth-Heidelberg–Ingolstadt–Kaiserslautern–Memingen–Minden–Munster–Neumunster–Reutlingen–Rosenheim–Rostok–Pforzeim–Trier–Tuttlingen–Heilbronn–Worms–Steinfurt–Kirccheim–Bremerhaven–Wiesbaden–Darmstadt–Zwickau–Wuppertal-Homburg-Saarbruken -Braunsweigh-Bochum-Leverkusen

 

.Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Calitate, rapiditate ,siguranta

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

0762280240 0756833674

Rezervari

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

Arad Augsburg transport persoane

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

 

. Informatii vamale puteti obtine la sediile agentiilor firmei .

In pretul biletului sunt incluse 2 valize (impreuna maxim 50 Kg) si bagajul de mana (5 Kg). Bagajele in plus vor fi taxate suplimentar.

Firma nu-si asuma raspunderea pentru eventualele disparitii, deteriorari, inlocuiri ale bagajelor (inclusiv raspunderea vamala) sau pentru lucrurile uitate in autocar

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Arad Augsburg, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

Rezervari

Puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

0762280240 0756833674