Campulung Moldovenesc Olanda transport persoane

Transport persoane  Campulung Moldovenesc Olanda  la adresa

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Campulung Moldovenesc  Olanda /calatoriti rapid si la adresa ZILNIC.Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Reduceri si avantaje pentru transport persoane

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Campulung Moldovenesc  Olanda si retur sunt incluse 40 kg bagaj.Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi..Colaborarile noastre pe termen lung cu de alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

Olanda este una din cele mai des tari populate, este cunoscuta pentru digurile, morile si lalele sale . Este o tara surprinzatoare cu un peisaj tipic si cu nenumarate atractii .Olanda fara apa este precum Arabia fara nisip .

Transport persoane Romania Olanda presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

                                                                       

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI –Campulung Moldovenesc  Olanda

Amsterdam – Rotterdam – Eindhoven – Haga – Utrecht – Breda – Venlo – Tilburg – Roosendaal – Nijmegen – Middelburg – Ede – Schiedam – Leiden – Arnhem – Apeldorn – Haarlem – Hoorn –

Lelystad – Kampen -Meppel – Emmen – Assen – Groningen – Drachten – Leeuwarden

In pretul biletului de microbuz autocar Romania Olanda Romania sunt incluse ca bagaje

doua   geamantane in   limita a  40  kg care se vor depozita in interiorul remorcii  pentru bagaje al microbuzului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul  microbuzului .

OLANDA ROMANIA transport international persoane , Curse de autocar zilnice .

Transportul de persoane Romania – Olanda si Olanda Romania se face in deplina siguranta si

confort cu autocare moderne Mercedes , Setra dotate cu : aer conditonat , sistem audio video


Transport persoane Romania Olanda  -Transport persoane Romania Belgia-

Rezervari