Giurgiu Olanda transport persoane

Transport persoane  Giurgiu Olanda la adresa zilnic

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Giurgiu Olanda   ,calatoriti rapid si la adresa ZILNIC

Asiguram transport persoane cu autocarul si microbuzul.Calatoriti rapid , la adresa si in maxim de confort.

Pentru mai multe detalii despre traseul Romania Olanda va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

 

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240 si pe www.alexeurotour.ro

 

 

 

Autocarele si microbuzele pt transport persoaneGiurgiu  Olanda sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

 

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Giurgiu  Olanda

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.In pretul biletuluisunt incluse 40 kg bagaj.

 Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Giurgiu  Olanda la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

 

 

 

Olanda este una din cele mai des tari populate, este cunoscuta pentru digurile, morile si lalele sale . Este o tara surprinzatoare cu un peisaj tipic si cu nenumarate atractii .Poate nicio alta tara nu are o legatura atat de stransa cu marea .

Olanda fara apa este precum Arabia fara nisip .

 

Transport persoane Romania Olanda presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Olanda cu autocarul.

 

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

 

SOSIRI SI PLECARI –Giurgiu  Olanda

Amsterdam – Rotterdam – Eindhoven – Haga – Utrecht – Breda – Venlo – Tilburg – Roosendaal – Nijmegen – Middelburg – Ede – Schiedam – Leiden – Arnhem – Apeldorn – Haarlem – Hoorn – Lelystad – Kampen -Meppel – Emmen – Assen – Groningen – Drachten – Leeuwarden

 

Rezervari