Giurgiu Olanda transport persoane la adresa

Transport persoane  Giurgiu Olanda la adresa

0756833674   0762280240

Transport persoane Giurgiu Olanda  ,calatoriti la adresa ZILNIC .Asiguram transport persoane cu autocarul si microbuzul.Calatoriti rapid , la adresa si in maxim de confort.  Realizam curse regulate Giurgiu-Olanda și retur în fiecare săptămână. Plecările din România către Olanda au loc în zilele de Luni,marți, miercuri, joi, vineri și sâmbată. Plecările din Olanda spre România sunt programate în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică. Oriunde îți dorești să ajungi noi te vom lăsa direct la adresă

Giurgiustr. I.C. Brătianu, nr. 8

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Giurgiu  Olanda

Pentru rezervarea telefonică este necesar să ne transmiți numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa. Aceste informații îi vor fi utile șoferului pentru a te contacta înainte de a te prelua de la domiciliu.

Stim ca atunci cand faci o calatorie, iti doresti sa platesti un pret corect, sa ai parte de confort pe durata calatoriei si sa ajungi in siguranta si cat mai repede la destinatie.

Tocmai de aceea, serviciile de transport persoane international oferite de noi,sunt construite in jurul acestor valori: ieftin, rapid, comod si sigur!

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Astfel, cei mai mici pasageri ai noștri, de până în 2 ani, călătoresc gratis, iar copiii cu vârsta între 2-12 ani au 50% reducere din prețul biletului

Giurgiu Olanda

Olanda este una din cele mai des tari populate, este cunoscuta pentru digurile, morile si lalele sale . Este o tara surprinzatoare cu un peisaj tipic si cu nenumarate atractii .Poate nicio alta tara nu are o legatura atat de stransa cu marea .

Țările de Jos împreună cu câteva colonii de peste mări formează Regatul Țărilor de Jos

Transport persoane Romania Olanda presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Olanda cu autocarul.

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

SOSIRI SI PLECARI –Giurgiu  Olanda

Amsterdam – Rotterdam – Eindhoven – Haga – Utrecht – Breda – Venlo – Tilburg – Roosendaal – Nijmegen – Middelburg – Ede – Schiedam – Leiden – Arnhem – Apeldorn – Haarlem – Hoorn – Lelystad – Kampen -Meppel – Emmen – Assen – Groningen – Drachten – Leeuwarden

Pentru mai multe detalii despre traseul Romania Olanda va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240 si pe www.alexeurotour.ro

Rezervari