Rovinari Olanda transport persoane la adresa

Transport  persoane Rovinari Olanda la adresa

0756833674   0762280240

AlexEuroTour va  ofera servicii de transport persoane Rovinari Olanda la preturi rezonabile.

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Conditii excelente de transport persoane catre: Germania, Austria, Olanda si Belgia Preturile pentru transport sunt cele mai bune pe care le poti gasi in Romania. Suna si convinge-te!

PLECARI

Plecare luni, joi, sambata, la ora 11:30

De la Peco Petrom

Preluarile de persoane din Olanda pentru Rovinari se fac de la adresa.

Curse autocar  Rovinari Olanda

Țările de Jos  denumite neoficial Olanda) sunt o monarhie constituțională,

Plata biletului la plecare

LA PLECARE

Rezerva bilet online sau telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Plecari din Rovinari zilnic

Pretul biletului Rovinari  Olanda si Olanda Rovinari  120-130 e euro de persoana 
Ce servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul / microbuzul pe ruta Rovinari Olanda si Olanda Rovinari ?

Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul intre 40- 50 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Olanda este una din cele mai des tari populate, este cunoscuta pentru digurile, morile si lalele sale . Este o tara surprinzatoare cu un peisaj tipic si cu nenumarate atractii .Țările de Jos și Regatul Țărilor de Jos sunt două entități geografice și administrative diferite

Curse microbuz  Rovinari Olanda

Pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Rovinari Olanda si Olanda Rovinari ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Rovinari Olanda

  • IMPORTANT

    Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

Rezervari

Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic SI  cu o zi inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Rovinari Olanda