Slobozia Olanda transport persoane

Transport persoane  Slobozia  Olanda  la adresa zilnic

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Slobozia Olanda  ,calatoriti rapid si la adresa ZILNIC.Autocarele si microbuzele pt transport persoane Slobozia Olanda sunt de

ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa

fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane  Slobozia  Olanda

 

 Reduceri si avantaje pentru transport persoane Slobozia  Olanda

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului. In pretul biletului sunt incluse 40 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Transport persoane Romania Olanda presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Olanda este una din cele mai des tari populate, este cunoscuta pentru digurile, morile si lalele sale . Este o tara surprinzatoare cu un peisaj tipic si cu nenumarate atractii .Poate nicio alta tara nu are o legatura atat de stransa cu marea .Olanda fara apa este precum Arabia fara nisip .

 

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

 

SOSIRI SI PLECARI – Slobozia  Olanda

Amsterdam – Rotterdam – Eindhoven – Haga – Utrecht – Breda – Venlo – Tilburg – Roosendaal – Nijmegen – Middelburg – Ede – Schiedam – Leiden – Arnhem – Apeldorn – Haarlem – Hoorn –

Lelystad – Kampen -Meppel – Emmen – Assen – Groningen – Drachten – Leeuwarden

 

telefon contact 

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240 si pe www.alexeurotour.ro

 

Rezervari