Timisoara Olanda transport persoane la adresa

Transport persoane  Timisoara Olanda la adresa zilnic

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane Timisoara Olanda ,cu autocarul si microbuzul la adresa.

Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Realizam curse regulate Timisoara-Olanda și retur în fiecare săptămână. Plecările din România către Olanda au loc în zilele de marți, miercuri, joi, vineri și sâmbată. Plecările din Olanda spre România sunt programate în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică. Oriunde îți dorești să ajungi noi te vom lăsa direct la adresă

Plecarea din Timisoara

TimișoaraDedeman, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 66

Pentru rezervarea telefonică este necesar să ne transmiți numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa. Aceste informații îi vor fi utile șoferului pentru a te contacta înainte de a te prelua de la domiciliu.

Avantaje pentru transport persoane Timisoara Olanda

Stim ca atunci cand faci o calatorie, iti doresti sa platesti un pret corect, sa ai parte de confort pe durata calatoriei si sa ajungi in siguranta si cat mai repede la destinatie.

Tocmai de aceea, serviciile de transport persoane international oferite de noi,sunt construite in jurul acestor valori: ieftin, rapid, comod si sigur!

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.

Îți punem la dispoziție toate alternativele pentru rezervarea spre Olanda și retur!

Îți poți rezerva călătoria în mai puțin de 1 minut. Avem pentru tine mai multe alternative de rezervare.
O primă opțiune este la un apel distanță. Sună în Call Center sau trimite SMS.  pe whatsap.Ne poți suna oricând, de luni până duminică, în intervalul 08:30 – 20:00

SOSIRI SI PLECARI – Timisoara Olanda

Amsterdam – Rotterdam – Eindhoven – Haga – Utrecht – Breda – Venlo – Tilburg – Roosendaal – Nijmegen – Middelburg – Ede – Schiedam – Leiden – Arnhem – Apeldorn – Haarlem – Hoorn – Lelystad – Kampen -Meppel – Emmen – Assen – Groningen – Drachten – Leeuwarden

 Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

LA PLECARE

Rezerva bilet online sau telefonic si ai anulare gratuita,  .AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane . Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp .Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari