Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Galati Olanda transport persoane la adresa

Transport persoane Galati Olanda  la adresa zilnic

 

AlexEuroTour asigura transport persoane  Galati Olanda ,calatoriti rapid si la adresa .zilnic.Asiguram transport persoane cu autocarul si microbuzul.Calatoriti rapid , la adresa si in maxim de confort.Autocarele si microbuzele pt transport persoane Galati Olanda sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane Galati Olanda

Transport persoane Galati Olanda

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Galati Olanda si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

 

 Reduceri si avantaje pentru transport persoane Galati Olanda

-Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului sunt incluse 40 kg bagaj.-Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.-De asemenea puteti achizitiona bilete de calatoriela cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

-Transport persoane Romania Olanda presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotatecu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Olanda cu autocarul.

 

Olanda este una din cele mai des tari populate, este cunoscuta pentru digurile, morile si lalele sale .Olanda fara apa este precum Arabia fara nisip .

 

 Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

 

SOSIRI SI PLECARI – Galati Olanda la adresa zilnic

Capitala Olanda este orașul Amsterdam

Amsterdam – Rotterdam – Eindhoven – Haga – Utrecht – Breda – Venlo – Tilburg – Roosendaal – Nijmegen – Middelburg – Ede – Schiedam – Leiden – Arnhem – Apeldorn – Haarlem – Hoorn – Lelystad – Kampen -Meppel – Emmen – Assen – Groningen – Drachten – Leeuwarden

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240 si pe www.alexeurotour.ro


Rezervari