Motca Olanda transport persoane autocar

Transport Motca Olanda si Olanda Motca la adresa

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si micobuzul Motca Olanda / Olanda Motca ,calatoriti rapid si la adresa in fiecare zi tur-retur!

Autocarele si microbuzle pt transport persoane Motca Olanda sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, sacaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Colaborarile noastre pe termen lung cu cu peste 100 de alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Motca Olanda si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Motca Olanda transport persoane
Motca Olanda transport persoane

Plecarile pt cursa Motca Olanda sunt de la Caminul Cultural – 12:00.Preluarile de persoane din Olanda pentru Motca se fac de la adresa.

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Motca Olanda si retur!

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Motca Olanda si retur sunt incluse 50 kg bagaj.

Pretul biletului Motca Olanda  este incepe de la numai 130 de euro  de persoana.

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Motca Olanda la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Motca Olanda se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Olanda este una din cele mai des tari populate, este cunoscuta pentru digurile, morile si lalele sale . Este o tara surprinzatoare cu un peisaj tipic si cu nenumarate atractii .

De mult tara consta doar in cateva insule despartite de cateva dune de nisip de Marea Nordului. Aceste insule au fost legate una de alta cu ajutorul ingeniozitatii si maiestriei tipice olandeze .

Transport persoane Romania Olanda presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea compania AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Olanda cu autocarul. Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Olanda / Olanda Motca va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Motca Olanda

Amsterdam – Rotterdam – Eindhoven – Haga – Utrecht – Breda – Venlo – Tilburg – Roosendaal – Nijmegen – Middelburg – Ede – Schiedam – Leiden – Arnhem – Apeldorn – Haarlem – Hoorn – Lelystad – Kampen -Meppel – Emmen – Assen – Groningen – Druchter – Leeuwardwn


Transport persoane Romania Olanda Transport persoane Romania – Olanda Transport persoane Romania Olanda Transport persoane Romania Belgia Transport persoane Romania Suedia Transport persoane Romania Norvegia Romania Olanda transport persoane

Rezervari