Targu Neamt Olanda transport persoane la adresa zilnic

Transport persoane Targu Neamt Olanda  la adresa zilnic

0756833674   0762280240

 

Transport persoane Targu Neamt Olanda  – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode siin deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar  Targu Neamt Olanda  – in fiecare zi.

Curse rapide Targu Neamt Olanda  LA DESTINATIE!!!

 

Targu Neamt Olanda.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Curse microbuz Targu Neamt Olanda

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

*Program plecari – autocare si microbuze Targu Neamt Olanda zilnic

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Targu Neamt Olanda  cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Targu Neamt Olanda

Țările de Jos (denumite neoficial Olanda; în neerlandeză Nederland, în frizonă Nederlân) sunt o monarhie constituțională, Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane si pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI FRANTA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Telefon Rezervari

0762280240  /0756833674

PLECARI – din Targu Neamt spre Olanda