Botosani Scotia transport persoane -suspendat

Transport persoane Botosani Scotia

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane  .Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt  dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Botosani Scotia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Botosani Scotia

  Botosani Scotia

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Botosani Scotia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane  sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa  Botosani Scotia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240 si

pe http://www.alexeurotour.ro

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Botosani spre Scotia

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane   cu plecare  in fiecare saptamana

.3. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Scotia la cele mai mici preturi

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI FRANTA,ITALIA,ANGLIA,   Transport Persoane,cu plecari saptamanale..Edinburgh  este un oraș de pe coasta de est a Scoției

PLECARI  din Botosani spre Scotia

Glasgow,Edinburgh ,Perth,Dundee,,Livingston,

Rezervari

ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com