Cluj Napoca Scotia transport persoane la adresa

Transport persoane Cluj Napoca Scotia si retur la adresa

 

AlexEuroTour asigura transport persoane  Cluj Napoca Scotia / Cluj Napoca Scotia ,calatoriti rapid si la adresa cu autocarul si microbuzul.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Cluj Napoca Scotia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Cluj Napoca Scotia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Cluj Napoca Scotia
Transport persoane Cluj Napoca Scotia

 Plecare spre Scotia din Cluj  miercuri cu retur sambata

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Cluj Napoca Scotia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Cluj Napoca Scotia si retur sunt incluse 50 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Cluj Napoca Scotia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Cluj Napoca Scotia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240 si pe http://www.alexeurotour.ro

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane   cu plecare  in fiecare miercuri

.3. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Scotia la cele mai mici preturi

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI FRANTA,ITALIA,ANGLIA,   Transport Persoane,cu plecari saptamanale.

Cluj Napoca- Scotia

Scoția  este o țară ce face parte din Regatul Unit

Glasgow,Edinburgh -,,Perth,Dundee,,Livingston,

Rezervari