Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Galati Scotia transport persoane

Transport persoane Galati Scotia si retur

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Galati Scotia /Galati Scotia,

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  Scotia sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Galati Scotia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Galati Scotia

 Plecare spre Scotia -din Galati

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Scotia si retur sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Galati Scotia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  Scotia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240 si pe 

www.alexeurotour.ro

Bilete autocar  Galati Glasgow | Bilete microbuz

1. Oferim transport autocar si microbuz Galati Scotia si din alte orase din tara noastra,

2. Galati Scotia transport persoane   cu plecare  in fiecare saptamana

.3. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Scotia Galati

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI FRANTA,ITALIA,ANGLIA,   Transport Persoane,cu plecari saptamanale.

                                                                Galati- Scotia

Scoția  este o țară ce face parte din Regatul Unit și acoperă treimea de nord a insulei Marea Britanie

Glasgow,Edinburgh -,Aberdeen,Perth,Dundee,Stirling,Livingston,Paisley,Dumfries,,Lerwick,

Plecari din Galati catre Scotia,cu autocarul sau microbuzul  in fiecare saptamana. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

 

Rezervari