Harlau Scotia transport persoane la adresa

Transport persoane Harlau Scotia  la adresa

 

AlexEuroTour asigura transport persoane  Harlau Scotia / Scotia Harlau  ,calatoriti rapid si la adresa .

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Harlau Scotia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Harlau Scotia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Plecare spre Scotia miercuri cu retur sambata

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Harlau Scotia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane  Scotia si retur sunt incluse 50 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Harlau Scotia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240 si

www.alexeurotour.ro

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane cu plecare in fiecare miercuri

.3. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Scotia la cele mai mici preturi

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI FRANTA,ITALIA,ANGLIA, Transport Persoane,cu plecari saptamanale.

SOSIRI SI PLECARI –Harlau Scotia

Scoția este o țară ce face parte din Regatul Unit și acoperă treimea de nord a insulei Marea Britanie] Se învecinează cu Anglia la sud, și este înconjurată de Oceanul Atlantic, cu Marea Nordului la est și cu Canalul de Nord⁠() și Marea Irlandei la sud-vest. În plus față de partea de pe insula Marea Britanie, țara este formată din peste 790 de insule, între care Northern Isles și Hebride

 

Glasgow,Edinburgh ,Perth,Dundee,,Livingston

 

Rezervari