Piatra Neamt Scotia transport persoane la adresa

Transport persoane Piatra Neamt Scotia si retur la adresa

 

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Piatra Neamt Scotia / Piatra Neamt Scotia ,calatoriti rapid si la adresa .

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Piatra Neamt Scotia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Piatra Neamt Scotia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Piatra Neamt Scotia

 Plecare spre Scotia din Piatra Neamt  miercuri

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Piatra Neamt Scotia si retur sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Piatra Neamt Scotia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Piatra Neamt Scotia

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Piatra Neamt Scotia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

 Transport persoane Piatra Neamt Scotia cursa cu autocar

1. Oferim transport autocar si microbuz dinmai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane   cu plecare  in fiecare saptamana

.3. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Scotia la cele mai mici preturi

 Bilet  microbuz Piatra Neamt Scotia

Se admit GRATUIT la fiecare bilet Piatra Neamt Scotia bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

REDUCERI  de preturi pentru biletul de microbuz Piatra Neamt Scotia

  Piatra Neamt Scotia

si catre alte destinatii:Edinburgh,Glasgow,Perth,Dundee,

 Curse regulate de transport persoane Piatra Neamt Scotia cu plecari  atat din tara cat si din afara, cu bilete ieftine

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Piatra Neamt Scotia Edinburgh, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI FRANTA,ITALIA,ANGLIA,   Transport Persoane,cu plecari saptamanale.

 

SOSIRI SI PLECARI –Piatra Neamt Scotia

Glasgow,Edinburgh -,Aberdeen,Perth,Dundee,Stirling,Livingston,Paisley,Dumfries,

Kircaldy, Falkirk, Forfar, Arbroath,Glenrothes, Musselburgh.,Lerwick,Dumfrie

Rezervari