Vaslui Scotia transport persoane-anulat

Transport persoane Vaslui Scotia

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Vaslui Scotia sunt  dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 Plecare spre Scotia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane sunt incluse 50 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Bilet  microbuz Vaslui Scotia

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Transport persoane | Vaslui Glasgow Vaslui la adresa

Transport persoane Vaslui Edinburgh la adresa

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

www.alexeurotour.ro

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane   cu plecare  in fiecare saptamana

.3. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Scotia la cele mai mici preturi

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI FRANTA,ITALIA,ANGLIA,   Transport Persoane,cu plecari saptamanale.

  Vaslui Scotia

Scoția este o țară ce face parte din Regatul Unit și acoperă treimea de nord a insulei Marea Britanieeră treimea de nord a insulei Marea Britanie

Glasgow,Edinburgh -,Perth,Dundee,,Livingston,

Rezervari