Romania Spania transport persoane

Transport persoane  Romania Spania

Transport persoane Romania Spania  se efectueaza cu autocare moderne, cu scaune rabatabile,si monitor, pentru a pute capta atentia si a va face calatoria mai placuta . Soferii nostri sunt profesionisti cu mii de kilometri parcursi pe rute INTERNATIONALE.

 PLECARI –  Romania Spania 

Regatul Spaniei ) sau Spania  este o țară situată în sud-vestul Europei,

Orase in care facem curse-Barcelona-Girona-Tarragona-Castellon-Madrid-Valencia

Imagine similară

Curse autocar  Romania Spania , joi

Transport persoane Romania  Spania presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Spania cu autocarul.

Bilete de autocar  Germania Arad

Cum poti ajunge in Germania ? Cea mai cunoscuta si des folosita varianta pentru a ajunge in Germania este, desigur, avionul (faci in jur de 2 ore). Biletele sunt foarte accesibile. Dar, pentru mai multe detalii poti consulta cursele de autocar si microbuz. Daca esti pasionat de condus si iti place sa calatoresti cu masina si sa-ti asculti muzica preferata, trebuie sa stii, totusi, ca  pana in Germania sunt in jur de 1.700 km. Acceseaza si rezerva un bilet de calatorie Romania Germania la adresa sau Germania Romania. Asiguram curse de retur zilnic din Germania catre Romania.  

  Curse microbuz  Romania Spania

Avem curse saptamanale de autocar pe ruta Romania  Spania la preturi rezonabile si in conditii de siguranta si confort sporit.

– Biletul de transport persoane  Romania  Spania achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane.
– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  50  kg.
– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Firma pune la dispozitia turistilor curse regulate cu plecare din urmatoarele orase din Romania

 

Relatii si rezervari la

   0756833674-

    0762280240