Bacau Spania transport persoane

Transport persoane  Bacau Spania

Transport persoane Bacau-Spania

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Bacau-Spania ,calatoriti rapid cu plecare din Romania in fiecare joi!!

Pentru detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240 si pe http://www.alexeurotour.ro

 

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Bacau-Spania sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Bacau-Spania si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Plecarile pt cursa Bacau-Spania sunt de la Gara ora 8!

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Bacau Spania

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Bacau Spania  sunt incluse 50 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa  Spania la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Serviciile  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

 

Pentru mai multe  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Bacau Spania

-Madrid- Girona – Barcelona – Castellon – Valencia – Madrid –Taragona

Tariful  este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Transport persoane Romania Anglia Transport persoane Romania – Anglia Transport persoane Romania Olanda Transport persoane Romania Belgia Transport persoane Romania Suedia Transport persoane Romania Norvegia Romania Anglia transport persoane

Rezervari