Bacau Spania transport persoane

Transport persoane  Bacau Spania

0756833674   0762280240

Transport persoane Bacau Spania ,calatoriti rapid cu plecare din Romania in fiecare miercuri!
Urmărim  îndeaproape nevoile clienților, de aceea prin colaborarea  cu mai multe companii de transport , oferim posibilitatea de a aduce călătorilor un număr mare de variante de transport, de curse internaționale de persoane și colete pentru traseu Bacau Spania, opțiunile fiind doar la un apel distanță!

Miercuri plecarea spre Spania.     Sambata plecare din Spania

Plecarile pt cursa Bacau Spania sunt de la Gara

ORASE SPANIA

Irun,San Sebastian,Bilbao,Santander,Oviedo,Burgos,Madrid,Talavera,Trujilio,

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Bacau Spania si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

.Transport persoane  Bacau Spania

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

Avantaje pentru transport persoane Bacau Spania

Pentru a rezerva un loc către o localitate din țările în care efectuam transport de persoane, apelați dispeceratul de rezervări persoane , zilnic intre orele 08.30-20.00 

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa  Spania la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Servicii gratuite:

In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

Tarife si destinatii

Pentru a va asigura ca pretul afisat este cel corect, va rugam sa verificati pretul actualizat la numerele afisate.

Reduceri bilete autocar: Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, timpul de așteptare la controalele de frontiera sau neprevazut.

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

Pentru ca punem accent pe siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispozitie curse internationale regulate din Romania cu destinatia SPANIA realizate cu autocare moderne si fiabile, conduse de catre soferi profesionisti in acest domeniu. Mai mult de atat, avantajul de a alege sa calatoriti cu noi este acela ca pretul unui bilet de calatorie cu autocarul  este mult mai avantajos comparativ cu oricare alt mijloc de transport

Plata biletului la plecare

LA PLECARE

Rezerva bilet online sau telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Regatul Spaniei  este o țară situată în sud-vestul Europei, membră a Uniunii Europene

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari