Campulung Moldovenesc Spania transport persoane

Transport  persoane Campulung Moldovenesc Spania

Plecarile pt cursa Campulung Moldovenesc Spania sunt de la Autogara –14.30

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Campulung Moldovenesc Spania calatoriti rapid in fiecare joi     !Autocarele si microbuzele pt transport persoane Campulung Moldovenesc Spania sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Campulung Moldovenesc Spania
Transport persoane Campulung Moldovenesc Spania

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Campulung Moldovenesc Spania

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Campulung Moldovenesc Spania  sunt incluse 50 kg bagaj.

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Campulung Moldovenesc Spania la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Reduceri bilete autocar: Se aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat

Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 PLECARI – Campulung Moldovenesc Spania

Barcelona-Girona-Tarragona-Castellon-Madrid-Valencia

Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Transport persoane Romania Spania Transport persoane Romania – Spania

SPANIA

 

Rezervari