Iasi Spania transport persoane

Transport  persoane Iasi Spania 

Plecarile pt cursa Iasi Spania sunt de la gara 9,30

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Iasi Spania calatoriti rapid  in fiecare joi!  Autocarele si microbuzele pt transport persoane Iasi Spania sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Iasi Spania
Transport persoane Iasi Spania

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Iasi Spania

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Iasi Spania si retur sunt incluse 40 kg bagaj.Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Iasi Spania , accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Reduceri bilete autocar: Se aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat

Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

SOSIRI SI PLECARI – Iasi Spania-Este o țară situată în sud-vestul Europei

Barcelona-Girona-Tarragona-Castelon-Madrid-Valencia

Rezervari