Iasi Spania transport persoane

Transport  persoane Iasi Spania

0756833674   0762280240

Transport  persoane Iasi Spania.Plecarile pt cursa Iasi Spania sunt de la gara 9,30.Va multumim ca ne-ati ales! Avem peste 10 ani de experienta in domeniul transportului rutier de persoane. Responsabilitatea face diferenta!

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Iasi Spania calatoriti rapid  in fiecare joi!  Autocarele si microbuzele pt transport persoane Iasi Spania sunt, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Iasi Spania

 Avantaje pentru transport persoane Iasi Spania

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.

Pentru a rezerva un loc către o localitate din țările în care efectuam transport de persoane, apelați dispeceratul de rezervări persoane , zilnic intre orele 08.30-21.00 

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Roman Spania la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Servicii gratuite:

In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

Tarife si destinatii

Pentru a va asigura ca pretul afisat este cel corect, va rugam sa verificati pretul actualizat la numerele afisate.

Reduceri bilete autocar: Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, timpul de așteptare la controalele de frontiera sau neprevazut.

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

Barcelona-Girona-Tarragona-Castellon-Madrid-Valencia-Benavente-Caya-Requena,-Honrubia-Leon-Merida,Oviedo-Segovia-Talavera-Tarancon-Trujilo-Girona-La Jonquera-Medina-Valladolid.

Pentru ca punem accent pe siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispozitie curse internationale regulate din Romania cu destinatia SPANIA realizate cu autocare moderne si fiabile, conduse de catre soferi profesionisti in acest domeniu. Mai mult de atat, avantajul de a alege sa calatoriti cu noi este acela ca pretul unui bilet de calatorie cu autocarul  este mult mai avantajos comparativ cu oricare alt mijloc de transport

Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Regatul Spaniei  este o țară situată în sud-vestul Europei, membră a Uniunii Europene

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari