Romania Suedia transport persoane CURSE ANULATE!!!!!!!!!!

 Transport persoane Romania Suedia  

0756833674-0762280240

Va oferim transport persoane Romania Suedia colaborand cu cele mai mari companii de transport oferindu-va conditiile necesare pentru a va duce la destinatia dorita in siguranta si confort . Autocarele sunt de 3 si 4 stele, dispun de scaune de nivel superior, internet, WI-FI, prize de incarcare telefon.

Romania Suedia transport persoane

Pe parcursul traseului  calatorii beneficiaza de cafea si o masa calda.
In intampinarea clientilor nostri oferim curse rapide fara transfer si direct la adresa .Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Transport persoane Romania Suedia

Relatii si rezervari bilete la

0756833674       0762280240

Transport persoane Romania Suedia

Orase din Romania cu plecare spre pe ruta Romania Suedia :

ORASE 1 :

Malmo – Helsinborg – Halmstad – Goteborg – Jonkoping – Norrkoping – Linkoping   Angelholm

Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

 

Suedia  sau Regatul Suediei (Konungariket Sverige) este un stat în Europa de Nord, situat în partea estică a peninsulei Scandinave, la țărmurile Mării Baltice (Golful Botnic). Cuprinde și numeroase insule din Marea Baltică (GotlandÖland ș.a.). Are frontiera comună cuNorvegiala nord-vest (1619 km de lungime), Finlanda (586 km) la nord-est, Marea Nordului împreună cu strâmtorile daneze la sud-vest și Marea Baltică la est..