Dorohoi-Suedia transport persoane

 Transport persoane Dorohoi-Suedia

Transport persoane Dorohoi-Suedia marti miercuri cu retur joi si sambata

Va oferim Transport   persoane Dorohoi-Suedia colaborand cu cele mai mari companii de transport oferindu-va conditiile necesare pentru a va duce la destinatia dorita in siguranta si confort . Autocarele sunt de 3 si 4 stele, dispun de scaune de nivel superior, internet, WI-FI, prize de incarcare telefon.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Dorohoi-Suedia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Relatii si rezervari bilete la 0756833674/-0762280240 si  pe http://www.alexeurotour.ro

 Suedia (suedeză Sverige) sau Regatul Suediei (Konungariket Sverige)este un stat în Europa de Nord, situat în partea estică a peninsulei Scandinave, la țărmurile Mării Baltice (Golful Botnic). Cuprinde și numeroase insule din Marea Baltică (Gotland, Öland ș.a.). Are frontiera comună cu Norvegia la nord-vest (1619 km de lungime), Finlanda (586 km) la nord-est, Marea Nordului împreună cu strâmtorile daneze la sud-vest și Marea Baltică la est. Are o suprafață de 449.964 km². Capitala Suediei este Stockholm.

Transport persoane Dorohoi-Suedia
Transport persoane Dorohoi-Suedia

Plecari din Braila,Galati,Vaslui,Barlad,Crasna,Tecuci,Bacau,Bucuresti,Ploiesti,Urziceni,Buzau,Focsani,Piatra Neamt,Roman,Targu Neamt,Iasi,Pascani,Targu Frumos,Podu Iloaiei,Harlau,Falticeni,Gura Humorului,Suceava,VatraDornei,Campulung Moldovenesc,Radauti,Targu Mures,Reghin,Ludus,Iernut,Poiana Largului,Toplita, ,Cluj,Huedin,Campia Turzii,Oradea

Dorohoi-Suedia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5% din pretul biletului.In pretul biletului  sunt incluse 50 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

Plecarile pe ruta Dorohoi Suedia au loc marti- miercuri/ cu retur joi si sambata

Malmo – Helsinborg – Halmstad – Goteborg

Tariful afişat este valabil la momentul accesării informaţiei şi poate suferi modificări în perioada următoare.
Tariful se aplică biletelor achiziţionate în acest moment şi nu poate fi invocat pentru solicitări ulterioare.