Focsani Suedia transport persoane

Transport persoane Focsani Suedia si retur 

Transport persoane Focsani Suedia marti miercuri cu retur joi si sambata

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Focsani  Suedia  ,calatoriti rapid si la adresa.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Focsani Suedia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Transport persoane Focsani Suedia

 

 Focsani Suedia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului  sunt incluse 40 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Focsani Suedia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

 

Focsani Suedia curse autocar

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane  cu plecare  in fiecare zi ,

3.transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare si microbuze  moderne si la cele mai bune preturi

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI  in /din

ORASE 1 :

Malmo – Helsinborg – Halmstad – Goteborg

Suedia  sau Regatul Suediei  este un stat în Europa de Nord, situat în partea estică a peninsulei Scandinave, la țărmurile Mării Baltice (Golful Botnic).Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Plecari din Braila,Galati,Vaslui,Barlad,Crasna,Tecuci,Bacau,Bucuresti,Ploiesti,Urziceni,Buzau,Focsani,Piatra Neamt,Roman,Targu Neamt,Iasi,Pascani,Targu Frumos,Podu Iloaiei,Harlau,Falticeni,Gura Humorului,Suceava,VatraDornei,Campulung Moldovenesc,Radauti,Targu Mures,Reghin,Ludus,Iernut,Poiana Largului,Toplita, ,Cluj,Huedin,Campia Turzii,Oradea


Rezervari