Iasi Suedia transport persoane-curse anulate!!!!

 Transport persoane Iasi Suedia tur-retur

0756833674-0762280240

Alex Eurotour va ofera transport persoane Iasi Suedia asigurand conditiile necesare pentru a calatori la destinatia dorita in conditii de siguranta si confort . Autocarele sunt de 3 si 4 stele, dispun de scaune de nivel superior, internet, WI-FI, prize de incarcare telefon! Transport persoane pe ruta Iasi Suedia – marti cu retur joi

Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane cu plecare in fiecare saptamana

.3. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie  la cele mai mici preturi

Transport persoane Iasi Suedia

Calatoreste cu Alex Eurotour  in siguranta oriunde in Europa!

AlexEuro Tour  este specializata in domeniul transportului international de persoane , , de a carui profesionalism speram sa va convingeti calatorind cu noi pe ruta Iasi Suedia dar si pe orice destinatie din Europa !Biletul de transport persoane Iasi Suedia  achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane.

Preturi promotionale!!

!Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.

Suedia  sau Regatul Suediei (Konungariket Sverige)este un stat în Europa de Nord, situat în partea estică a peninsulei Scandinave, la țărmurile Mării Baltice (Golful Botnic). Cuprinde și numeroase insule din Marea Baltică  Are frontiera comună cu Norvegiala nord-vest (1619 km de lungime), Finlanda(586 km) la nord-est, Marea Nordului împreună cu stramtorile daneze la sud-vest și Marea Baltica la est. Are o suprafață de 449.964 km². Capitala Suediei este Stockholm.

Cu Alex Eurotour aveti posibilitatea sa calatoriti catre urmatoarele destinatii din Suedia

  • Malmo
  • Helsingborg
  • Halmstad
  • Goteborg
  • Jonkoping
  • Linkoping
  • Norrkoping
  • Pentru orice relatii si rezervari privind transport persoane Iasi Suedia nu ezitati sa ne contactati la nr de tel:

Rezervari

  0756833674

   0762280240

sau pe www.alexeurotour.ro