Piatra Neamt Suedia transport persoane-anulat

Transport persoane Piatra Neamt-Suedia si retur 

Transport persoane Piatra Neamt-Suedia marti, miercuri cu retur joi si sambata

AlexEuroTour asigura transport persoane  Piatra Neamt-Suedia  ,calatoriti cu autocarul si microbuzul

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Transport persoane Piatra Neamt-Suedia

 

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Piatra Neamt-Suedia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului.In pretul biletului  sunt incluse 40 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Pentru ca serviciile noastre de transport persoane  sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Piatra Neamt Suedia transport persoane

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

 

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI  in /din

Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

ORASE 1 :

Malmo – Helsinborg – Halmstad – Goteborg

Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari ..Regatul Suediei (Konungariket Sverige) este un stat în Europa de Nord, situat în partea estică a peninsulei Scandinave, la țărmurile Mării Baltice


Rezervari