Podu Iloaiei Suedia transport persoane-anulat

 

Transport persoane Podu Iloaiei-Suedia

Podu Iloaiei Suedia transport persoane marti miercuri cu retur joi si sambata .AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung

cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Transport persoane Podu Iloaiei-Suedia

Podu Iloaiei-Suedia Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5% din pretul biletului.I. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

 

Pentru ca serviciile noastre de transport persoane  sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.

Podu Iloaiei-Suedia curse autocar

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi

toate documentele necesare calatoriei.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere

legitim de catre autoritatile competente.

Podu Iloaiei-Suedia bilete autocar

Suedia (suedeză Sverige) sau Regatul Suediei (Konungariket Sverige) este un stat în Europa de Nord, situat în partea estică a peninsulei Scandinave, la țărmurile Mării Baltice (Golful Botnic).

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI  in /din

ORASE 1 :

Malmo – Helsinborg – Halmstad – Goteborg

Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .Pe parcursul traseului Romania Suedia calatorii beneficiaza de cafea si o masa calda.