Galati Luxemburg transport persoane la adresa

Transport persoane Galati Luxemburg la adresa zilnic

0756833674-0762280240

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

   Transport persoane Galati Luxemburg si retur cu AlexEuroTour. Calatoriti rapid si la adresa  cu microbuze si autocare.Autocarele si microbuzele pt transport persoane Galati Luxemburg sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Galati Luxemburg

Grupurile  mai mari de persoane  si  copii intre 2 si 10 ani beneficiaza de reduceride 2o% din pretul biletului.In pret sunt incluse  40 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despreautocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Curse dus-intors,

cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

Opririre intre statii/orase sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera o masa calda si debarcare direct la adresa.

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Pentru transportul bagajelor,

greutatea maxima acceptata inclusa in pret este de 50 de Kg tur si 45 de Kg retur. Ce este peste aceasta greutate pe linia de transport se taxeaza cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI FRANTA

SOSIRI SI PLECARI – Galati Luxemburg

Luxemburg  oficial Marele Ducat de Luxemburg, este o țară fără ieșire la mare, din vestul  Europei Se învecinează cu Belgia la vest și la nord, cu Germania la est, și cu Franța la sud.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

si pe http://www.alexeurotour.ro

 Rezervari