Galati Luxemburg transport persoane la adresa

Transport persoane Galati Luxemburg si retur la adresa zilnic

Transport persoane Galati Luxemburg

 

   Transport persoane Galati Luxemburg si retur cu AlexEuroTour. Calatoriti rapid si la adresa  cu microbuze si autocare.Autocarele si microbuzele pt transport persoane Galati Luxemburg sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Galati Luxemburg

Grupurile  mai mari de persoane  si  copii intre 2 si 10 ani beneficiaza de reduceride 2o% din pretul biletului.In pret sunt incluse  40 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane cu plecare in fiecare zi

.3. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Galati Luxemburg la cele mai mici preturi

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI FRANTA

SOSIRI SI PLECARI – Galati Luxemburg

Luxemburg  oficial Marele Ducat de Luxemburg, este o țară fără ieșire la mare, din vestul  Europei Se învecinează cu Belgia la vest și la nord, cu Germania la est, și cu Franța la sud.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240 si pe http://www.alexeurotour.ro

 

Rezervari