Romania Germania transport persoane

 

Transport persoane Romania Germania

0756833674   0762280240

Transport persoane Romania-Germania in toate regiunile Germaniei in Crisana, Banat, , Transilvania, Bucovina, Moldova, Muntenia Preturi rezonabile. Curse rapide.

Calitate,rapiditate,siguranta

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

Stim ca atunci cand faci o calatorie, iti doresti sa platesti un pret corect, sa ai parte de confort pe durata calatoriei si sa ajungi in siguranta si cat mai repede la destinatie.

Tocmai de aceea, serviciile de transport persoane international oferite de noi,sunt construite in jurul acestor valori: ieftin, rapid, comod si sigur!

Curse Romania Germania pe traseul Saveni, Dorohoi, Darabani, Botosani, Harlau, Iasi, Podul Iloaiei, Targu Frumos, Pascani, Vaslui, Barlad, Husi, Negresti, Podul Turcului, Braila, Galati, Focsani, Adjud, Tecuci, Marasasti.Roman, Bacau, Onesti, Targul Secuiesc, Sfantul Gheorghe, Brasov, Sighisoara, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj Napoca, Huedin, Alesd, Oradea.Falticeni, Suceava, Siret, Radauti, Gura Humorului, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Bistrita, Dej, Zalau.Piatra Neamt, Bicaz, Bicaz-Chei, Toplita, Reghin, Praid, Sovata, Targu Mures.

Plata biletului la plecare

LA PLECARE

Rezerva bilet online sau telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort .Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Transport Germania Romania

Transport persoane Germania Romania din toate regiunile Germaniei in Crisana, Banat, Maramures, Transilvania, Bucovina, Moldova, Muntenia.

Transport persoane Germania Romania de la domiciliu

Pachetul de servicii oferite  în domeniul transportului rutier internaţional are la bază tendinţa actuală de diversificare completată de personalizarea serviciilor în funcţie de doleanţele şi nevoile clienţilor.

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

. Informatii vamale puteti obtine la sediile agentiilor firmei .

In pretul biletului sunt incluse 2 valize (impreuna maxim 50 Kg) si bagajul de mana (5 Kg). Bagajele in plus vor fi taxate suplimentar.

Firma nu-si asuma raspunderea pentru eventualele disparitii, deteriorari, inlocuiri ale bagajelor (inclusiv raspunderea vamala) sau pentru lucrurile uitate in autocar

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

Curse regulate internationale de persoane  cu autocarul pe liniile Romania – Germania si retur.

Plecari din orasele Romaniei  in fiecare zi la adresa:


Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon
:

Plecari din Romania catre Germania cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

0756-833-674

0762-280-240

 


Rezervari