Romania Italia transport persoane

 

Transport persoane Romania Italia

0756833674      0762280240

.Alexeurotour va pune la dispozitie transport pe ruta Romania Italia, transportul efectuandu-se cu autocarul dotat cu aer conditionat, sistem audio – video, scaune rabatabile,  pentru confortul si siguranta calatoriei dumneavoastra.

Transport din  Romania catre Italia se face pe mai multe trasee din tara, iar iesirea este pe la Vama Bors – Oradea.

Cu sosire in:

Trieste – Mestre – Padova – Ferrara – Vicenza – Verona – Brescia – Bergamo – Milano – Torino – Asti – Alexandria – Voghera – Piacenza – Cremona – Parma – Modena – Reggio Emilia – Bologna – Ravena – Forli – Rimini – Pesarro – Ancona – Pescara – Termoli-Fogia – Bari – Brindisi – Lecce – Galatina – Taranto – Prato  Arezzo – Orvieto – Roma – Napoli – Salerno – Battipaglia – Potenza – Castrovillari – Lamezia Terme – Catanzaro – Cosenza – Vibo Valentia – Reggio Calabria.

Ai nevoie de transport persoane Romania Italia ?AlexEuroTour iti asigura curse Romania Italia si retur la cele mai mici preturi .In pretul biletului de autocar Romania Italia este inclus un bagaj de pana la 40kg care va fi depozitat in compartimentul autocarului destinat bagajelor, precum si un bagaj de mana (geanta sau rucsac) care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

Transportul  din Romania pana in Italia se efectueaza cu atocare moderne, cu scaune rabatabile, masute pliante,, si monitor pentru a putea sa va captivam atentia dumneavoastra si pentru a face calatoria  mai placuta .

Transport persoane Italia

Plecari cu autocarul pe ruta Romania – Italia in zilele de Luni,marti joi,vineri   , iar returul  Joi si Duminica. Pretul unui bilet este de la 100 € pana la 120 €, depinde de fiecare oras in parte.Copii care inca nu au implinit 10 ani au o reducere de 20 € din pretul biletului.  In Italia avem opriri la Gara sau Autogara.

Roma este capitala Italiei. Situat pe malul fluviului Tibru   Milano este principalul oraș din Italia de nord. Se află pe câmpiile Lombardiei, una dintre cele mai dezvoltate regiuni urbane ale Italiei

Venetia este,asa cum a fost mereu,un oras aparte. Aproape tot anul cu exceptia iernii, cea mai mare parte a energiei acestui oras este dedicata turismului.

Daca doriti un transport Romania Italia de calitate si confort va punem la dispozitie numere de telefon pentru a putea face rezervari dar si informatii ce privesc calatoria. Rezervarile se fac cu 2 sau 3 zile inainte de ziua plecarii.

 Plecari din orasele Romaniei

ROMÂNIA – ITALIA
Persoanele care călătoresc din România spre Italia pot călători liber, doar cu actul de identitate sau pașaportul, însă trebuie să intre în izolare la domiciliu/carantină timp de 14 zile pe teritoriul Italiei. Măsura s-a prelungit până la data de 07.09, când va avea loc o reevaluare.

ITALIA – ROMÂNIA
Persoanele care călătoresc din Italia spre România pot călători liber, doar cu actul de identitate sau pașaportul și nu trebuie să intre în carantină/izolare.

 

ALTE INFORMATII UTILE:
Pasagerii care vor să călătorească din România spre Spania sau Franța și doar tranzitează Ungaria, Solvenia, Italia sunt exceptați de la intrarea în carantină!

0756-833-674

0762-280-240

Transport persoane Romania Italia, Transport persoane Italia