Romania- Italia transport persoane cu microbuz

Romania Italia transport persoane

 Romania Italia transport persoane cu autocarul in zilele de LUNI, MARTI, JOI SI VINERI.Va sunt puse la dispozitie curse saptamanale pentru transport persoane  Transport persoane Romania Italia cu autocare moderne de 3 si 4 stele Mercedes,Scania dotate cu : aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio video ,

Romania Italia transport persoane
Romania Italia transport persoane

Transport  Romania Italia . cu plecari marti,joi,vineri

Curse directe microbuz Romania Italia

Siguranța dvs. cât și a personalului de la bordul autocarelor rămâne prioritatea noastră! Vă asigurăm că,am luat toate măsurile necesare pentru respectarea normelor și recomandărilor autorităților privind măsurile de protecție necesare pe parcursul călătoriei.

Transportul de persoane se desfasoara cu un maxim de profesionalism si in siguranta deplina. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in topul firmelor care efectueaza transport persoane Italia si retur.

Plecari Luni,Marti,Joi,Vineri- Romania Italia

Oferim si transport cu microbuzul Romania Italia si retur,.Siguranta si confort

Curse autocar Romania Italia 

Autocarele sunt igienizate înainte de fiecare cursă;
Purtarea măștii de protecție la îmbarcare și pe tot parcursul călătoriei este obligatorie;
Autocarele sunt dotate cu dispensere cu dezinfectant, iar pasagerii trebuie să se dezinfecteze la urcarea în autocar, dar și după fiecare pauză;
La îmbarcare/debarcare, pasagerii vor respecta o distanță minimă de 1 m unul de celălalt.
Spațiul conducătorului va fi izolat sau primul rând de scaune va fi păstra liber;
Accesul și coborârea din autocar se vor face pe uși separate

Bilete de autocar – transport persoane Romania Italia

Daca iti doresti sa pornesti la drum si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

Bilet microbuz Romania Italia

Se admit GRATUIT la fiecare bilet  Italia bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

REDUCERI de preturi pentru biletul de microbuz Romania Italia

Curse directe microbuz

Plecari  Romania Italia

ora si statia de plecare poate diferi in functie de ziua calatoriei.

Beneficii cursa  Italia

Curse dus-intors, cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

Opririle intre statii/orase sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera o masa calda si debarcare direct la adresa.

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Pentru transportul bagajelor, greutatea maxima acceptata inclusa in pret este de 50 de Kg tur si 45 de Kg retur. Ce este peste aceasta greutate pe linia de transport se taxeaza cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar.

Plecari spre Italia din Romania

Plecari din Romania spre Italia cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Romania Italia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

 

0756-833-674

0762-280-240

Romania Italia

 Romania Italia transport persoane

 se face rapid si sigur spre autogarile si garile din orasele : Trieste, Mestre, Padova, Ferrara, Vicenza, Verona, Brescia, Bergamo, Milano, Torino, , Asti, Alexandria, Voghera, Piacenza, Cremona, Parma, Modena, Reggio Emilia, Bologna, Imola, Faenza, Ravena, Forli, Rimini, Pesaro, Ancona, Pescara, Termoli, Fogia, Bari, Brindisi, Lecce,  Taranto, Prato,  , Arezzo,  Orvieto, Roma, Napoli, Salerno, Battipaglia, Potenza, Castrovillari, Sibari, Rossano, , Crotone, Locri, Lamezia Terme, Catanzaro, Cosenza, Vibo Valentia, Rosarno, Reggio Calabria,

 

 Romania Italia transport persoane cu autocar

Transport cu autocar spre Italia e oferit de AlexEuroTour , care pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Italia, curse regulate cu plecare din Romania . Cele doua curse de transport cu autocarul Romania – Italia si Italia – Romania se realizeaza cu autocare moderne in conditii de maxima siguranta si confort.

Pentru a rezerva un transport cu autocarul pe ruta Italia sunati la numerele afisate

 

Bilete microbuz Italia

Punem la dispozitie bilete de microbuz pentru Italia la preturi avantajoase

 . Plecari din orasele Romaniei

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240