Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Romania- Italia transport persoane cu microbuz

 Romania Italia transport persoane si retur

 Romania Italia transport persoane cu autocarul in zilele de MARTI, JOI SI VINERI.Va sunt puse la dispozitie curse saptamanale pentrutransport persoane Romania Italia. Transport persoane Romania Italia cu autocare moderne de 3 si 4 stele Mercedes,Scania dotate cu : aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio video ,

Romania Italia transport persoane

Transport  Romania Italia . cu plecari marti,joi,vineri

Curse directe microbuz Romania Italia

Transportul de persoane se desfasoara cu un maxim de profesionalism si in siguranta deplina. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in topul firmelor care efectueaza transport persoane Romania Italia si retur.

Plecari zilnice Romania Italia

Oferim si transport cu microbuzul Romania Italia si retur,.Siguranta si confort

Curse autocar Romania Italia 

Ai nevoie de transport persoane Romania Italia ?AlexEuroTour iti asigura curse Romania Italia si retur la cele mai mici preturi .In pretul biletului de autocar Romania Italia este inclus un bagaj de pana la 40kg care va fi depozitat in compartimentul autocarului destinat bagajelor, precum si un bagaj de mana (geanta sau rucsac) care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

Bilete de autocar – transport persoane Romania Italia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Romania Italia si retur sunt incluse 40 kg bagaj.

Bilet microbuz Romania Italia

Se admit GRATUIT la fiecare bilet Romania Italia bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

REDUCERI de preturi pentru biletul de microbuz Romania Italia

Curse directe microbuz Romania Italia

Plecari  Romania Italia

ora si statia de plecare poate diferi in functie de ziua calatoriei.

 

Plecari spre Italia din Romania

Plecari din Romania spre Italia cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Romania Italia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Romania Italia

 Romania Italia transport persoane

 se face rapid si sigur spre autogarile si garile din orasele : Trieste, Mestre, Padova, Ferrara, Vicenza, Verona, Brescia, Bergamo, Milano, Torino, , Asti, Alexandria, Voghera, Piacenza, Cremona, Parma, Modena, Reggio Emilia, Bologna, Imola, Faenza, Ravena, Forli, Rimini, Pesaro, Ancona, Pescara, Termoli, Fogia, Bari, Brindisi, Lecce,  Taranto, Prato,  , Arezzo,  Orvieto, Roma, Napoli, Salerno, Battipaglia, Potenza, Castrovillari, Sibari, Rossano, , Crotone, Locri, Lamezia Terme, Catanzaro, Cosenza, Vibo Valentia, Rosarno, Reggio Calabria,

 

 Romania Italia transport persoane cu autocar

Transport cu autocar spre Italia e oferit de AlexEuroTour , care pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Italia, curse regulate cu plecare din Romania . Cele doua curse de transport cu autocarul Romania – Italia si Italia – Romania se realizeaza cu autocare moderne in conditii de maxima siguranta si confort.

Pentru a rezerva un transport cu autocarul pe ruta Italia sunati la numerele afisate

 

Bilete microbuz Italia

Punem la dispozitie bilete de microbuz pentru Italia la preturi avantajoase

 . Plecari din orasele Romaniei

Italia , oficial Republica italiană este un stat unitarrepublică parlamentară, aflat în Europa de sud

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240