Braila Luxemburg transport persoane

Rezerva bilet autocar pentru transport persoane

Transport persoane Braila LuxemburgAlexeurotour ofera servicii de transport persoane Braila Luxemburg la preturi avantajoase. Autocarele si microbuzele de transport persoane Braila Luxemburg te transporta rapid, in siguranta si confort din Braila spre Luxemburg la adresa dorita, oferind doar codul postal sau numele localitatii dorite.

Transportul de persoane are un maxim profesionalism si siguranta deplina. De aceea transportul se realizeaza cu autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara, TV si Wifi. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Braila Luxemburg.

 

Transport persoane Braila Luxemburg la adresa zilnic

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Braila Luxemburg si retur la preturi convenabile la adresa . Autocarele si microbuzele sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

 

Transport persoane Braila Luxemburg LA ADRESA!!!

Curse autocar si microbuz Braila Luxemburg

Bilete autocar si microbuz Braila Luxemburg

 

Transport persoane Braila LuxemburgGrupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Braila Luxemburg si copii intre 2 si 10 ani , iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemenea o reducere de 10% din pretul biletului .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane la cele mai mici preturi.

 

 

Transport din Romania Braila Luxemburg si retur zilnic

 

De ce noi?

1. Transport persoane Braila Luxemburg este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Braila Luxemburg.
3. Siguranta si confort la transport persoane Braila Luxemburg.
4. Avem peste 8 ani exprienta in transportul de persoane .
5. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
6. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

 

Transport persoane la destinatie Braila Luxemburg

Daca iti doresti sa pornesti la drum si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.–

-Valabilitatea biletelor de transport persoane dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet.
– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita de 40 kg.
– Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

 Braila Luxemburg

Plecari din Braila catre Luxemburg cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Luxemburg este o țară fără ieșire la mare, din vestul Europei.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Brailla Luxemburg, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240